ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАВДА

Pавда е в непосредствена близост до Несебър и е едно от основните туристически селища в общината. Селото се намира на живописния бряг на Черно море и е известно с тишината и романтиката си. Доброто местоположение на селото гарантира отлично развити транспортни връзки. Главният път Варна-Бургас минава само на километър от Pавда, а международното летище на Бургас е отдалечено само на 28 км. Автомобилният транспорт е от особена важност за развитието и просперитета на селото. Благодарение на множеството удобни транспортни връзки, Pавда е лесно достъпна за туристи, гости и посетители. Има редовен автобусен транспорт по линиите Pавда-Несебър-Слънчев бряг и Несебър-Pавда-Бургас.

Природата около Pавда е неописуемо красива. Pомантичния пейзаж спира дъха със слънчевите заливи, окъпани в лазурно синьо. Най-щедрият подарък на природата е нос Pавда. Той е заобиколен от два залива. Първият е наречен "Южен плаж" и е известен с широкия си плаж, покрит с фин златист пясък. Вторият залив е не по-малко красив от първия, чудесно място за любителите на тишината и спокойствието. Намира се между нос Pавда и нос Акротирия в посока към Несебър. На самия нос Pавда брегът е скалист, но морето постепенно отстъпва, като пясъкът малко по малко замества скалите. Забележителностите тук създават незаличими впечатления, а неописуемо красивите гледки се запомнят завинаги от гостите на Равда.

Световно известният Слънчев бряг с неговия удивително дълъг пясъчен плаж, награден със Син флаг, е само на 4 км от Комплекс „Посейдон Резидънс“. Туристическият курорт фокусира множество ресторанти и магазини за всеки вкус и предлага богат избор на услуги и развлечения – клубове, дискотеки, боулинг, водни спортове и др.


 

Copyright @ Real Experience Ltd '2016