МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА КОМПЛЕКС "ПОСЕЙДОН РЕЗИДЪНС"

Разположен сред просторни зелени градини с чудесни условия за релакс, Комплекс "Посейдон" в Несебър изглежда не само естетично, но е и с отлична локация. Резиденцията се намира само на 25 км от международното летище в Бургас и е в непосредствена близост до множество възможности за транспорт, включително автобусни линии, лодки и таксиметрови услуги.

Разположен в непосредствена близост до Несебър и Равда, и само на 350 метра от добре организиран пясъчен плаж, Комплекс "Посейдон" е чудесна отправна точка за туристите, които желаят да обиколят черноморските курорти или за тези, които търсят спокойствие и пълноценен отдих. На 400 метра от "Посейдон" се намира най-големият воден парк в България "Аква Парадайс". В непосредствена близост до комплекса има много хранителни и сувенирни магазини, ресторанти, заведения за бързо хранене, сладкарници и кафенета.

 

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

 

КАК ДА СТИГНЕМ

Най-близкото летище в Бургас е само на 25 км - около 30 минути с кола. Летище Варна се намира на разстояние 90 км.  По предварителна заявка можем да органзираме трансфер от летището до комплекс "Посейдон".

Летище - Комплекс Посейдон с кола

Вижте онлайн, следвайки линка https://goo.gl/maps/UDkYMmbjCyL2 или вижте на картата вдясно.

Летище - Комплекс Посейдон с обществен транспорт

Напуснете летище Бургас, минете под моста и отидете под на другата страна на улицата, където ще видите автобусна спирка на автобусите, свързващи летището с курорта Слънчев Бряг. Качете се на автобус, движещ се в посока Несебър, който минава през село Равда / автобусна линия 10 /. Не забравяйте да уведомите контрольора, че трябва да слезете на автобусна спирка "Евридика",  за да бъдете сигурни, че автобусът ще спре на точното място и няма да го подмине. Слезнете на спирка "Евридика" и се върнете назад около 150 м, докато не стигнете до жълто-синята сграда на Хотел "София" и пешеходна зона на главния път (ул. Несебър).  На пешеходната зона преминете и продължете само направо по улица "Кипарис". Вървете направо и след около 300 м отдясно ще видите Комплекс "Естебан".  50 м по-нататък, след фонтана, на ъгъла трябва да завиете надясно и да продължите направо по уличката. От лявата ви страна е входът на Посейдон Резидънс Комплекс.
Автобусна линия № 10 се движи в посока Слънчев бряг- Несебър - Равда - Ахелой-Поморие - Сарафово (летище) - Бургас.

 


 Абонирайте се за нашия бюлетин


 Връзка с нас

Риъл Адванс ООД

 (Управление на  ваканционни комплекси и градски имоти, Туроператор)

 За запитване и резервация:

 [email protected]

 Телефони:

 +359 894488551

 +359 878057571

 Офис - работно време

 По-Сб 09.00 - 18.00


Всички права запазени @ Риъл Адванс ООД' 2016-2020