КОМПЛЕКС ПОСЕЙДОН НЕСЕБЪР - РЕЗИДЕНЦИЯ НА БОГОВЕТЕ!

Историята на героите от гръцката митология продължава... Състоящ се от пет жилищни сгради – „Ореон“, „Тритон“, „Тесей“, „Пегас“ и „Ареон“ – новият Апартаментен Комплекс "Посейдон" предлага съблазнителна комбинация от стил, лукс и комфорт.
За вашата пълноценна почивка на море в Несебър, за вашата командировка в Несебър или просто за романтичен уикенд на морето, Комплекс "Посейдон" ще ви предложи най-доброто съотношение "цена - качество".  Спокойствието, тишината, уникалният ландшафт и чувството за простор са водещи предимства при избора на Комплекс "Посейдон". Почувствайте се Богове в Резиденцията на Боговете!

В Резиденция "Посейдон" предлагаме апартаменти за краткосрочен отдих и дългосрочно пребиваване. За по-подробна информация относно цени и наличности, моля свържете се нас .

Предлагаме за продажба апартаменти тип студия, едноспални, двуспални и триспални във всички сгради на комплекс "Посейдон" - Несебър. За допълнителна информация, цени и наличности, моля свържете се с нас на посочените за връзка телефони или в онлайн-формата.

Абонирай се за нашия бюлетин


Връзка с нас

Риъл Адванс ООД

 (Управление на  ваканционни комплекси и градски имоти, Туроператор)

 За запитване и резервация:

  [email protected]

  Телефони:

 +359 894488551

 +359 894488550

  Офис - работно време

  По-Сб 09.00 - 18.00*Гарнатирано най-добра цена


 Всички права запазени @ Риъл Адванс ООД' 2016-2020